KASUTUSTINGIMUSED


 

Consultion OÜ (edaspidi Consultion) soovib oma veebisaidi kaudu avalikkusele paremini kättesaadavaks teha teavet ettevõtte tegevusaladega seotud valdkondades. Meie eesmärk on pakkuda värsket ja täpset informatsiooni, kuid Consultion ei võta endale mingit vastutust sellel veebisaidil esitatud teabe ja selle kasutamise eest. Consultion veebisaidil esitatud teave:

  • on üksnes üldist laadi ega ole mõeldud ühegi konkreetse projekti, objekti või olukorra käsitlemiseks;
  • ei pruugi olla terviklik, lõplik, täpne ega ajakohane;
  • võib sisaldada linke teistele veebisaitidele, mille üle avaldajal puudub kontroll ning mille eest avaldaja ei võta endale mingit vastutust.

Käesolevat veebisaiti hallatakse kooskõlas Eesti ja Euroopa Liidu õigusega. Veebisaiti kasutades kinnitate, et olete need tingimused läbi lugenud ja nendega nõustunud. Consultion võib tingimusi igal ajal ja ilma ette teatamata muuta ning teda ei saa mingil viisil pidada vastutavaks teenuse või esitatud info kuritarvitamise eest.

Failide ja esitatud info autorid teevad endast sõltuva korrektse ja kaasajastatud info loomiseks ja/või vahendamiseks, kuid ei võta vastutust nende failide ja muu info kasutamisel tekkivate võimalike tagajärgede ega otseste või kaudsete kahjude eest.

Veebisaidil sisalduv teave on võimalikult täpne ja veebisaiti ajakohastatakse korrapäraselt, kuid siiski võib see sisaldada ebatäpsusi, väljajätmisi või lünki. Kui märkate lünka, viga või arvatavat tõrget, saatke palun e-kiri aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., kirjeldades probleemi võimalikult täpselt.

Kasutustingimustega nõustumisel võib Consultion veebisaidi külastaja saidil asuvaid faile ja infot piiramatult alla laadida ning nende kasutamine toimub iga kasutaja omal vastutusel. Teabe taasesitamine on lubatud juhul, kui viidatakse selle teabe allikale.

Kasutustingimustega mitte nõustumisel ei ole info ja failide allalaadimine ning kasutamine lubatud.

 

[ Tagasi ]